Van moe naar een flinke dosis energie en focus

KM, 39 jaar
Moeder van 2 kinderen (6 & 7 jaar)
Senior Sales- & Business Development Manager

Wat waren jouw uitdagingen?

De uitdagingen waar ik tegenaan liep voor ik bij Agathe kwam waren divers en op meerdere vlakken. Ik ben moeder van twee schatten van kinderen, 7 & 6 jaar, werk fulltime in een uitdagende functie bij een beursgenoteerde organisatie. Heb best wat ballen hoog te houden. Naast mijn werk, vind het namelijk ook heel fijn en belangrijk om mijn vriendinnen te zien, te socializen, actief te zijn op school, vrijwilligerswerk te doen én een leuke partner / moeder te zijn. Omdat ik vrij perfectionistisch ben had ik behoefte om me minder schuldig te voelen, beter te leren voor mezelf te zorgen en keuzes te maken. Bij aanvang van het traject was ik moe, voelde ik me vaak somber, verdrietig en gespannen. Het concentreren en meerdere dingen naast elkaar laten lopen ging steeds minder goed.

Hoe heb je Agathe ervaren?

Agathe heeft met haar rust alle tijd genomen, vragen gesteld, gespiegeld én theorieën geboden. Ze voelde haarfijn aan dat ik het prettig vind om een stukje theorie achter een oefening te weten. Wist ook dat soms het doorvragen of stil blijven hielp om net een tandje dieper te graven. 

Het prettige vond ik dat Agathe zowel op het vlak van opvoeden, op werkgebied als sociaal inzicht zonder oordeel een spiegel voorhoudt. Ze reikt een theorie of model aan ze denkt met je mee én ze komt met praktische ideeën en tips. Van vakliteratuur tot opvoedtips, alles is de revue gepasseerd tijdens onze hele prettige sessies. 

Wat is er voor jou veranderd tijdens en na het traject?

Oefeningen die mij veel hebben gebracht is het uiteindelijke plan van aanpak (eigenlijk komt hier alles in samen) én de vragen van Byron Katie.

Na afronding van de coaching kan ik me weer beter focussen en kiezen welke activiteiten ik wanneer aandacht geef. Ik voel me dan ook niet meer schuldig om dit op dat moment de volledige aandacht en focus te geven. Dit brengt veel plezier met zich mee én voldoening. De lastige of irritante zaken doe ik eerst; zodat die weg zijn en uit mijn hoofd zijn voor de rest van de dag. Dit heeft tevens het voordeel dat ik een meer voldaan gevoel heb. Ik krijg letterlijk weer meer gedaan op een dag. Dit brengt rust en geduld wat dan ook direct weer doorstraalt naar mijn gezin…. kortom overall voel ik me blijer, energieker en meer gefocust.

Kortom: Ik denk dat dit traject voor mij precies op het juiste moment kwam en Agathe een verdieping heeft gebracht die mij echt verder helpt (nu nog dagelijks). Ik communiceer directer, stel mezelf meer centraal, waardoor ik leuker ben voor mijn gezin én productiever op mijn werk én….liever voor mezelf. Win, win, win.

Veel dank dus Agathe en tot een volgende keer ziens!

Herken jij deze uitdagingen?

Zou jijzelf aan de slag willen met jouw uitdagingen, maar wil je nog niet direct naar een coach? Er is heel veel overlap tussen de oorzaken waardoor mensen stress ervaren. Het is geen rocketscience. Ik heb veel vrouwen begeleid en ik heb een analyse gemaakt van de meest voorkomende uitdagingen, klachten en uiteraard de passende oplossingen. Wil jij direct aan de slag? In 7 overzichtelijke stappen neem ik je mee. Download het gratis ebook in 7 stappen van werkdruk naar werkgeluk.

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal van mijn coachees zeiden na coaching op deze 7 gebieden. Op mijn website vind je de uitgebreidere reviews.

“JE HEBT ME DE WEG GEWEZEN IN DE WANORDE. VAN EEN VOL HOOFD NAAR RUST.”

“IK VOND DE SLEUTEL NAAR MIJN EIGEN GELUK.”

“IK BEN ER BETER EN STERKER UITGEKOMEN VOOR DE REST VAN MIJN LEVEN.”

Het boek is te downloaden via deze link “in 7 stappen van werkdruk naar meer geluk”.

Ik wil je heel veel succes wensen en als ik iets voor je mag betekenen, hoor ik heel graag van je.

Geef een reactie

Expeditie Werkplezier

Gratis ebook

Gratis en vooral praktisch ebook, die de 7 stappen beschrijft naar een energiek en comfortabel leven waarin jouw prioriteiten glashelder zijn.

Ik geef tools op maat voor vrouwelijke professionals zodat zij een uitdagende baan of onderneming kan combineren met haar gezin zonder dat zij zichzelf voorbij loopt.

Over Agathe

Agathe Hania is psycholoog en stresscoach die de vrouwelijke professional begeleidt om een uitdagende baan/onderneming te combineren met haar gezin.

Agathe ging van relaxte psychologiestudente, richting een burn-out moeder waarna ze transformeerde naar een ondernemende moeder die haar leven comfortabel vormgeeft. Lees het verhaal over Agathe.


© Agathe Hania  | KVK 123455  |  BTW NL123456B01  | Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Cookiebeleid  |  Contact