Valentijnsdag, 1 super simpele tip met mega groots effect op jouw geluksgevoel!!

Oxytocine

Oxyto….wattus? Oxytocine is een gelukshormoon! Dit hormoon heeft een geweldige uitwerking op ons brein; het geeft ontspanning, het geeft een geluksgevoel en het verzacht pijn. Het blijkt bovendien onze bloeddruk te verlagen en het laat stress uit je lichaam verdwijnen. Het versterkt de band met je partner, je kinderen, vrienden. Het maakt je weerbaarder tegen verslavingen en het geeft je sneller een gevoel van verzadiging. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Het is zeker heel lastig om dit gelukshormoon te bemachtigen? Nee, het is super simpel. Dat is het mooie. En het is nog gratis ook ;-)!

Hoe kom ik aan dit gelukshormoon?

Je lichaam kan dit zelf aanmaken. Je lichaam doet het wanneer het pijn beleeft, zoals bijvoorbeeld bij vrouwen tijdens de bevalling (oeps, wellicht heb je hier niet al te veel van gemerkt, maar dit is voor sommige vrouwen ook de meest intense pijn die ze ooit hebben ervaren). Over het algemeen maakt je lichaam dus oxytocine aan, waardoor je pijn en ongemak beter aan kunt. Maar HOE kun je er nu voor zorgen dat dit hormoon aangemaakt wordt? Dat is heel simpel. Bij prettig huidcontact, zoals bij het knuffelen maakt je lichaam dit hormoon aan! En omdat het vandaag Valentijnsdag is, wilde ik deze tip nog even onder de aandacht brengen. Wees lief voor jezelf en geef je partner, kind(eren), vrienden, je liefste collega een extra knuffel vandaag en merk op wat het met je doet.

Mooi Valentijnscadeau voor jouzelf?

Wil jij jezelf vandaag extra verwennen en, naast alle knuffels van vandaag, jezelf een mooi cadeau geven om dat ontspannen gevoel voor heeeeeeel lang vast te kunnen houden? Speciaal voor alle moeders een heel gaaf weekend met mooie workshops. En een cadeau van ons. Als je heel snel beslist en vandaag al boekt, dan krijg je het bonuspakket wat vermeld staat op de site erbij. Alleen vandaag met code “Valentijnsdag”.  Kijk op www.relaxtemoeder.nl

Geef een reactie

Expeditie Werkplezier

Gratis ebook

Gratis en vooral praktisch ebook, die de 7 stappen beschrijft naar een energiek en comfortabel leven waarin jouw prioriteiten glashelder zijn.

Ik geef tools op maat voor vrouwelijke professionals zodat zij een uitdagende baan of onderneming kan combineren met haar gezin zonder dat zij zichzelf voorbij loopt.

Over Agathe

Agathe Hania is psycholoog en stresscoach die de vrouwelijke professional begeleidt om een uitdagende baan/onderneming te combineren met haar gezin.

Agathe ging van relaxte psychologiestudente, richting een burn-out moeder waarna ze transformeerde naar een ondernemende moeder die haar leven comfortabel vormgeeft. Lees het verhaal over Agathe.


© Agathe Hania  | KVK 123455  |  BTW NL123456B01  | Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Cookiebeleid  |  Contact