Welke invloed heb jij?

Veel te weinig tijd

Heb jij het idee dat je veel te veel moet doen in veel te weinig tijd? En ervaar je dan ook de nodige spanning en heb je minder energie dan je zou willen? Dan heb ik binnenkort iets waardevols voor jou. Een online videoserie waarbij je ontzettend veel inzichten in jezelf krijgt. Online, maar toch op maat! Je ontdekt jouw unieke stress factoren en gaat hier eens lekker mee stoeien. Ik neem je stapje voor stapje mee in jouw proces waardoor jij handvatten krijgt om weer grip te krijgen op jouw leven, zodat jij je energie weer kunt richten op die dingen die voor jou echt belangrijk zijn. Je voelt je evenwichtiger en je kunt de regie weer terugpakken zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen. En met name de juiste beslissingen voor jezelf!

Focus

Wanneer de spanning al enigszins is opgelopen,  beginnen mensen vaak hun focus te verliezen. Dit merk ik ook vaak bij de mensen die ik begeleid. Ze hebben geen overzicht meer en hollen als het ware achter de feiten aan waardoor deze focus nog verder afneemt.

Controle

Wanneer de focus afneemt, ervaar je wellicht ook het gevoel dat je de grip verliest. Je hebt het idee dat je geen controle meer hebt over allerlei zaken.

Geef een reactie

Expeditie Werkplezier

Gratis ebook

Gratis en vooral praktisch ebook, die de 7 stappen beschrijft naar een energiek en comfortabel leven waarin jouw prioriteiten glashelder zijn.

Ik geef tools op maat voor vrouwelijke professionals zodat zij een uitdagende baan of onderneming kan combineren met haar gezin zonder dat zij zichzelf voorbij loopt.

Over Agathe

Agathe Hania is psycholoog en stresscoach die de vrouwelijke professional begeleidt om een uitdagende baan/onderneming te combineren met haar gezin.

Agathe ging van relaxte psychologiestudente, richting een burn-out moeder waarna ze transformeerde naar een ondernemende moeder die haar leven comfortabel vormgeeft. Lees het verhaal over Agathe.


© Agathe Hania  | KVK 123455  |  BTW NL123456B01  | Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Cookiebeleid  |  Contact